• Thuis uit in een broederstrijd!

    Vandaag was ik aanvoerder. Dan mag je zeggen wat we moeten doen bij de warmingup. Dat is leuk. Eerst de Sneijder, dan de Depay, en natuurlijk ook de Messi en de Robben. Daarna ben ik wat ballen gaan schieten op Tijn, onze keeper. En daarna hebben we met zijn allen nog een oefening gedaan met kaatsen en op doel schieten.

    Het was best een spannende wedstrijd. O9-3 heeft ook een goed team. Tijn keepte goed. Ik heb voor ons het eerste doelpunt gescoord. Na een voorzet van volgens mij Daan kon ik er net nog met mijn punt bij. Daarna maakte Noah 2-0 na een mooie kap en ook een goede voorzet van Redouan. Toen heeft 09-3 twee doelpunten gemaakt. Merijn schoot van grote afstand nog keihard tegen de onder kant van de lat. Volgens mij ging de bal via de keeper ook nog over de lijn maar de keeper pakte snel de bal en de scheidsrechter zei dat het toch geen doelpunt was. Met rust was het 2-2. In de 2e helft ging Steijn keepen. Hij deed dat ook heel goed. 09-3 heeft geen doelpunten meer gescoord. Nout en Merijn hielden de aanvallers goed tegen. Daan heeft nog twee mooie doelpunten gemaakt. Een met een stift over de keeper! Noah heeft de laatste gemaakt. Hij had de bal snel afgepakt van een verdediger. We hebben 2-5 gewonnen! Het was een leuke wedstrijd. Groetjes van Sijmen