• Tikkie takka maar geen 3 punten

  Na een heeeeele lange winterstop mogen we eindelijk weer echte wedstrijd voetballen. Als aanvoerder heb ik de mannen opgepept voor de wedstrijd en mocht ik de warmingup bepalen!
  We spelen lekker op eigen veld en Dauwendale JO9-1 is onze tegenstander vandaag en ze zijn meteen erg sterk. Toch doen we ons best en spelen we goed naar elkaar over, zeg maar tikkie takka. Helaas in de eerste helft nog niet kunnen scoren. Wel een paar harde poeiers van Steijn en Sijmen net naast en over. Dauwendaele scoort wel 2 keer. Met 0-2 achter gaan we de rust in.

  Na de rust zijn we nog niet helemaal scherp en krijgen we weer een goal tegen, 0-3.
  Sijmen scoort gelukkig de 1-3 na een worsteling via de keeper.
  Daarna worden wij veel sterker en spelen we net als in de 1e helft erg goed de bal naar elkaar. Maar helaas wordt het 1-4 door een misverstandje. Daan had veel pijn omdat iemand op zijn voet was gestapt. Dauwendaele speelde door en tikte bal binnen terwijl wij gestopt waren om bij Daan te kijken.
  We gaven niet op en gingen lekker door met aanvallen. Gelukkig scoren we weer, deze keer ben ik het die met een harde knal van afstand de bal in het net krijg. Na weer een prachtige combinatie is het Sijmen die de bal netjes naast keeper tikt, 3-4! We komen terug!

  Maar Dauwendaele verdedigd goed en scoren razendsnel nog 2x via een counter. Het was alles of niks... Eindstand 3-6 maar wat was iedereen weer goed bezig!
  Tijn keepte de sterren van de hemel en duikte links en rechts de ballen er uit of gooide zich voor de bal.
  Nout liep veel gaten dicht en nam daarbij af en toe ook een aanvaller van Dauwendaele over de knie.
  Merijn gooide achterin ook goed de beuk erin en stormde een paar keer lekker door naar voren.
  Steijn was de centrale man achterin vandaag en gaf veel passjes naar onze aanvallers.
  Redouan had zijn motor aan en heeft steeds goed doorgejaagd. Paar keer dicht bij een goal.
  Daan zoals altijd fel de strijd aan gegaan en won bijna elk duel. We waren eigenlijk net zo goed als Dauwendaele maar zij hebben meer gescoord. Ze waren dus best goed weggekomen vandaag...