• Informatie over toernooien bij Zeelandia Middelburg

  Beste sportvrienden,

  Op zaterdag 15 juni 2019 en zondag 16 juni 2019 organiseert V.V. Zeelandia Middelburg weer een tweetal (jeugd)toernooien. De toernooien worden gespeeld op het Sportpark Veerse Poort aan de M.H. Boassonlaan 6 in Middelburg.

  Samen met Qui Vive organiseren we op zaterdag 15 juni het vierde Zeelandia Middelburg jeugdtoernooi en Qui Vive voetbalspektakeldag. Een dag vol voetbal, spanning, spel en vooral veel LOL! ?? - Hier de link naar de uitnodiging Qui vive toernooi -

  Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur is er een spectaculaire opening en daarna starten de wedstrijden. We starten met poule wedstrijden en eindigen met finalewedstrijden. Om 15.00 uur sluiten we gezamenlijk weer af met de prijsuitreiking. Tussendoor is er volop ruimte om je te vermaken op de playground met een grote verzameling luchtkussens, klimpalen en lasergame. Een mooie dag waar jullie met veel plezier op terug zullen kijken.

  We spelen in de volgende categorieën:
  - JO7
  - JO8 (2e t/m 5e klas)
  - JO9 ( een speciale poule voor hoofd- en 1e klas en 2e t/m 5e klas)
  - JO10 (2e t/m 5e klas)
  - JO11 (2e t/m 5e klas)
  - JO12 (2e t/m 5e klas)

  Ook meiden- of gemengde teams zijn van harte welkom, want onze teams van de MO9 en MO11 spelen zaterdags ook mee!

  ING MEIDENTOERNOOI
  Op 16 juni organiseren we een toernooi voor alleen meiden. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door ING. U kunt die dag bij ons terecht voor de categorieën meiden MO11 (8-tallen), MO13,  MO15 en MO17. Tijdens dit supergezellige meidentoernooi zijn er leuke attracties waar de meiden zich tussen de wedstrijden door kunnen vermaken. Natuurlijk hebben we ook een gezellig terras voor een hapje en een drankje. ?? - Hier de link naar de uitnodiging meidentoernooi - 

  Wij zien uit naar jullie deelname op één van onze toernooien. Teams kunnen zich  inschrijven via de link www.zeelandiamiddelburg.nl/inschrijfformulier-toernooien.  Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2019, zolang er plek is. 

  Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het toernooisecretariaat via toernooi@zeelandiamiddelburg.nl.

  Wij hopen jullie 15 en / of 16 juni te mogen verwelkomen!

  Namens de toernooicommissie Zeelandia Middelburg,

  Met vriendelijke groet,


  Thijs Terlouw
  toernooisecretaris
  (06) 27 97 89 20
  toernooi@zeelandiamiddelburg.nl