• Informatie over toernooien bij Zeelandia Middelburg

  Beste sportvrienden,


  Op zaterdag 2 juni 2018 en zondag 3 juni 2018 organiseert V.V. Zeelandia Middelburg weer een tweetal (jeugd)toernooien. De toernooien worden gespeeld op het Sportpark Veerse Poort aan de M.H. Boassonlaan 6 in Middelburg.

  Samen met Qui Vive organiseren we op zaterdag 2 juni het vierde Zeelandia Middelburg jeugdtoernooi en Qui Vive voetbalspektakeldag. Een dag vol voetbal, spanning, spel en vooral veel LOL!

  Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur is er een spectaculaire opening en daarna starten de wedstrijden. We starten met poule wedstrijden en eindigen met finalewedstrijden. Om15.00 uur sluiten we gezamenlijk weer af met de prijsuitreiking. Tussendoor is er volop ruimte om je te vermaken op de playground met een grote verzameling luchtkussens, klimpalen en lasergame. Een mooie dag waar jullie met veel plezier op terug zullen kijken.

  We spelen in de volgende categorieën:
  - JO7
  - JO8 (2e t/m 5e klas)
  - JO9 ( een speciale poule voor hoofd- en 1e klas en 2e t/m 5e klas)
  - JO10 (2e t/m 5e klas)
  - JO11 (2e t/m 5e klas)

  Ook meiden- of gemengde teams zijn van harte welkom, want onze teams van de MO9 en MO11 spelen zaterdags ook mee!

   

  Daarnaast organiseren we ook een toernooi voor 35+ en 45+ op zaterdagavond 2 juni. Super gezellig, erg sportief en heel leuk ballen met en tegen leeftijdsgenoten. Wellicht kom je je oude makkers van weleer weer tegen óf kun je ze activeren om weer mee te doen!

  Natuurlijk maken we er een gezellig feest omheen, want het pop-up pretpark blijft het gehele weekend staan, dus óók de avond! Supporters, zoons / dochters zijn dus van harte welkom om dit ook mee te beleven. Natuurlijk zorgen we ook voor de innige mens en staan de bakkers van de eetstraat voor u klaar om lekkere hamburgers, broodje hotdog etc te bereiden. Deze avond wordt verder opgeluisterd door verschillende bandjes met live muziek op en om het terras. Om 18u moet je je met je team melden aan de wedstrijdtafel en rond de klok van 18.45u wordt de eerste aftrap verricht.

  Op 3 juni organiseren we een toernooi voor alleen meiden. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door ING. U kunt die dag bij ons terecht voor de categorieën meiden MO11, MO13 en MO15.

  Wij zien uit naar uw deelname op één van onze toernooien. U kunt teams inschrijven door een e-mail te zenden naar toernooi@zeelandiamiddelburg.nl. Vermeldt u daarbij naam vereniging, team(s), speelsterkte en contactgegevens. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2018 zolang er plek is.

  Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het toernooisecretariaat.Wij wensen uw club alvast veel succes toe in het verdere verloop van het voetbalseizoen.
   

  Namens de toernooicommissie Zeelandia Middelburg,

  Met vriendelijke groet,


  Thijs Terlouw
  toernooisecretaris
  (06) 27 97 89 20
  toernooi@zeelandiamiddelburg.nl

  Toernooien spelen bij andere verenigingen:
  Klik hier voor het meest recente overzicht. Stuur een e-mail naar de toernooicommissie wanneer je voor één van deze toernooien in wilt schrijven. De toernooicommissie regelt de inschrijving en verzendt de informatie. In het schema wordt aangegeven voor welke teams er een bevestiging van deelname is ontvangen. Mocht je de inschrijving zelf geregeld te hebben laat dan even weten aan de toernooicommissie waar en wanneer dat is.

  Let op: teams zijn ingedeeld om te helpen bij één van de vele activiteiten die worden georganiseerd bij onze verenging. Check voor je inschrijft even of je team die ochtend of middag niet op staat om te helpen.