• Trainersstaf selecties jongens/mannen seizoen 2020-2021

   

  De afgelopen periode is de TC druk doende met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De huidige staf heeft enkele mutaties en verschuivingen.

  Nick Corré zal samen met zijn staf het 1e naar grote hoogtes willen laten stijgen en kijkt uit naar een intensieve samenwerking tussen Jong (het 2e) en JO19-1. Voor onze keepers zal de Keepers Academie weer paraat staan die aangestuurd wordt door Bart van Wuyckhuyse.

  René Hillebrand komt over van Luctor Heinkenszand JO17-1 en gaat de JO19-1 trainen. Redgey Visser (speler van Zeelandia Middelburg 1) zal hem gaan assisteren en heeft zich ingeschreven voor de cursus UEFA C, net zoals ook Hamed Jaffari. Hamed gaat aan de slag als hoofdtrainer van JO14-1 die we waarschijnlijk als JO15-2 in de competitie inschrijven. Ook Jiri vd Hemel, nu trainer van JO17-1 van vv Nieuwland en studerend op het CIOS (volgt momenteel UEFA C) komt samen met Angelo van der Maas de staf van de opleiding versterken en zij zullen de JO15-1 onder hun hoede krijgen. Jerome vd Woestijne en Niels Coppoolse schuiven van de JO12-1 door naar de JO13-1 en Siem Izeboud, nu medetrainer van de JO11-1 wordt hoofdtrainer van de JO12-1. Hij volgt momenteel de KNVB trainerscursus voor Zeeuwse juniorentrainers die de KNVB faciliteert bij ons op de vereniging. René Maljaars krijgt wederom de JO11-1 onder zijn hoede en zal met zijn ervaringen een belangrijke kracht zijn voor de ontwikkeling van de spelers. Freerk Koelma zal doorschuiven naar de JO10-1 die als JO11-2 in de competitie ingedeeld worden zodat zij 8x8 gaan spelen. In de bovenbouw blijft Marijn de Ridder hoofdtrainer van JO17-1 en hij zal wederom met een leuke talentvolle groep het seizoen aanvangen.

  Iman Padmos, Wilco en Jordi Lievense en Ron Kleinendorst zullen de opleiding verlaten en Johnson Owolawebi zal door privéomstandigheden afscheid nemen van Jong Zeelandia Middelburg. Uiteraard bedanken wij deze mannen voor hun inzet en hopen hen te mogen ontmoeten bij mooie wedstrijden waar ze kunnen genieten van hun opgeleide pupillen! 

  De TC is verheugd over de invulling van de technische staf tot zo ver. De komende periode richt de TC zich onder meer op het invullen van de vacatures van hoofdtrainers die voor de JO9-1 en Jong is ontstaan. Ook staat het open voor het aanbod van (assistent)trainers en gaat het meerdere kwalitatieve impulsen voor de gehele jeugdafdeling ontwikkelen die uiteraard voor de jongens als voor de meiden impact moet krijgen.

   

  De staf van de selecties ziet er als volgt uit:

  Zeelandia Middelburg 1:                      Nick Corré, met assistent Joeri Nonnekes

  Jong Zeelandia Middelburg:                 vacature

  JO19-1:                                             René Hillebrand, met assistent Redgey Visser

  JO17-1:                                             Marijn de Ridder

  JO15-1:                                             Jiri vd Hemel, met assistent Angelo van der Maas

  JO14-1/JO15-2:                                  Hamed Jaffari

  JO13-1:                                             Jerome vd Woestijne en Niels Coppoolse

  JO12-1:                                             Siem Izeboud

  JO11-1:                                             René Maljaars

  JO10-1/JO11-2:                                  Freerk Koelma

  JO9-1:                                               vacature