• Trainingsvelden weer in gebruik

     

    Vanaf maandag 31 augustus mogen/moeten we de trainingsvelden weer gebruiken voor de trainingen. De gemeente Middelburg heeft het veld een extra onderhoudsbeurt gegeven en extra doorgezaaid zodat het vele onkruid op natuurlijke wijze plaats gaat maken voor gras. We hopen dat het goed aan heeft geslagen en dat we de aankomende weken het resultaat hiervan kunnen zien en voelen. Doordat de duisternis steeds eerder invalt, moeten we natuurlijk veldverlichting gebruiken en mede door de regenval lijkt het de gemeente te doen om er weer trainingen op te houden. De wedstrijdvelden zijn vanaf nu verboden om op te trainen.

    De eerste week zal er nog wel wat getild moeten worden, want alle trainingsdoelen staan nu op het kunstgras. Tot en met woensdag zullen wij zorgen dat beide grote hekken open zijn, zodat er voor de trainingen enkele doelen en doeltjes vanaf het kunstgrasveld naar de grasvelden door de teams getild kunnen worden. Vanaf donderdag zullen de poorten weer gewoon gesloten zijn en kan er met de materialen die verdeeld zijn over de velden, getraind worden. Ook staan er in het ballenhok voldoende (grotere) pionnen die voor algemeen gebruik klaar staan. Stop de materialen dan dus niet in je “eigen” ballenhok, want we moeten er samen gebruik van maken.

    Kortom, vanaf maandag 31 augustus wordt het gewone trainingsschema gebruikt en aangehouden en dient iedereen zich aan de indeling van de velden te houden. Let op na je laatste spel;  denk niet wie na mij komt, die redt het wel…..Ruim dus de doelen netjes op en zet de achterkant van de doelen tegen het hek! Zo staan de doelen niet voor een ander in de weg én kan de gemeente ook doorgaan met het veldonderhoud.

    Check hier het trainingsschema en de veldindeling: https://www.zeelandiamiddelburg.nl/trainingsveldindeling/