• Uitnodiging visie-avond 20 februari a.s.

  Met ondersteuning van het Rotterdamse bureau Brug8 en een wisselende groep clubmensen (van jong tot oud) gaat de vereniging een jaar lang op zoek naar het antwoord op de vraag der vragen: wie zijn we nu en waar willen we in 2025 staan? Aan de hand van verschillende sessies (wisselend van samenstelling) gaat de vereniging op zoek naar de visie voor de toekomst. Een visie die wordt gevoed door alle lagen van de vereniging. 

  In november mochten we al de commissievoorzitters, spelersraden en coördinatoren verwelkomen en in januari hebben we dat nog eens dunnetjes over gedaan met het kader tijdens de jaarlijkse kaderochtend.    KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN DE VISIE-OCHTEND TIJDENS DE STARTDAG (DOOR JOS CLARIJS)

  Nu nodigen we alle betrokken vrijwilligers, leden en ouders uit en we hopen op een geanimeerde avond waarbij de ingezette ontdekkingstocht steeds meer input voor het bestuur levert om een mooie visie te ontwikkelen voor de aankomende jaren.

   

  Mocht u een mailtje willen doen met de voorgenomen interesse, dat wordt gewaardeerd via verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl , maar ook zonder opgaaf bent u van harte welkom!

   

  Graag tot ziens op woensdag 20 februari om 19.30u in het businesshome!