• Vanaf 24 oktober: ZM League

   

  In verband met de maatregelen en restricties willen we vanuit de TC een ZM-league voor de jeugd organiseren in de aankomende maand (of wellicht nog een reeks, indien mogelijk/wenselijk). Uiteraard hopen we dat we wel weer snel de KNVB competitie mogen oppakken, maar als dit niet het geval is, willen we met de ZM-league een leuk alternatief bieden.

  Dit betekent dat we poules gaan maken waarin we ongeveer dezelfde sterkte qua niveau van teams bij elkaar proberen te zetten zodatwe iedere week een “echte” wedstrijd kunnen organiseren, maar wel met teams van onze eigen vereniging. #voordeelvaneengroteclubmet enthousiastemensen😇

  Dus naast trainingen krijgt de jeugd ook wedstrijden. We hopen hiermee het speelplezier en de binding van de jongens en meiden te kunnen borgen en eventueel zelfs te optimaliseren.

  De eerste wedstrijd van deze ZM-league zal op zaterdag 24 oktober van start gaan.

  Begin volgende week (start herfstvakantie) willen we het speelschema gereed hebben voor de as tijd en wordt dit gecommuniceerd via de kaderleden.

  We hopen dat iedereen daar erg blij mee is en mochten er eventueel nog tips of opmerkingen zijn, neem dan contact op via het mailadres TC@zeelandiamiddelburg.nl.