• Vechten voor de punten!

  11 November 2017: Zeelandia Middelburg JO9-2/ Luctor Heinkenszand JO 9-1

  Op de vroege zaterdagochtend, beginnend in de miezer regen, stonden we weer klaar om te spelen tegen Luctor Heinkenszand. De trainer had gehoord dat ze heel sterk waren en dat ze alles hadden gewonnen!
  En dat bleek ook wel....want al na 30 seconden stonden we met 0-1 achter! We moesten dus hard aan het werk. En hard gewerkt werd er... Daan werd door 3 jongens tegengehouden, maar kon er toch met de bal vandoor gaan! Daan was eigenlijk de hele wedstrijd wel heel sterk.....
  Gelukkig werd het 1-1 door een mooi doelpunt van Sijmen. En kort daarna 2-1 door Redouan! En omdat we eigenlijk in de eerste helft wel wat beter waren dan Luctor, werd het nog 3-1 ook door Noah.
  Na de rust werd het gelijk wel weer spannend. Het leek wel of Luctor in de rust Red Bull had gedronken, want ook nu viel er vlak na de aftrap weer een doelpunt voor Luctor! Ze waren toch weer wat sterker geworden; het werd nog 3-3 ook.... Maar we gingen door! Even later kwamen Steijn en Noah mooi voor het doel van Luctor, waar Noah er 4-3 van maakte. Het bleef de hele tijd spannend: na een vrije trap voor Luctor, vlakbij het doel van Tijn, werd het 4-4. Veel tijd was er niet meer over.... dus we waren heel blij toen Noah na een mooie actie het winnende doelpunt prachtig afmaakte! 5-4 gewonnen ! En dat van een ploeg die de hele tijd al zo sterk is! Hier zijn we trots op!

  Captain Steijn