• Veel doelpunten in Walcherse derby

  We moesten uit naar Vlissingen en al om 08.30 uur spelen. Ik was al vroeg wakker want ik had er zin in maar vond het ook wel een beetje spannend.
  Meteen vanaf de aftrap zaten we er bovenop. Aron had in minuut 1 een schot op de goal maar hij raakte het zijnet. Vlak daarna in de tweede minuut scoorde Tijn de 0-1. De tweede doelpoging van Aron was raak en het was 0-2.
  Vanuit een corner werd Vlissingen gevaarlijk maar Boaz maakte een schitterende redding. Daarna scoorde Vlissingen de 1-2. We hadden tijdens de wedstrijd mooi samenspel via o.a. Nathan en Jack. Ik had een mooi steekpassje op Jack en die schoot de 1-3 erin. De keeper van Vlissingen gooide de bal uit maar Tijn lette goed op en onderschepte de bal en scoorde de 1-4 en Tijn scoorde ook de 1-5. Vlak voor de time-out in de eerste helft schoot Sefanja de 1-6 erin.
  Vlissingen maakte de 2-6. De volgende aanval passte ik naar Tijn en Tijn naar Aron die de 2-7 maakte.
  Daarna was het rust. Na rust kwam Vlissingen op 3-7. Eigen doelpunt Tijn.
  Vlissingen zette druk en werd gevaarlijker. Vanuit een corner maakte Vlissingen de 4-8.
  Gijs maakte hands maar de penalty werd gestopt door onze keeper Boaz. We bouwen vanuit achter weer op en …… misten net. Hij werd nog aangeraakt door een tegenstander en we kregen een corner. De corner werd genomen en Vlissingen maakte een eigen doelpunt, 4-9.
  We gingen weer aanvallen. Ik was een tegenstander voorbij en wilde vanaf rechts een passje voor de goal geven. De tegenstander maakte hands. Ik mocht van de trainer de penalty nemen en jaaaaaa!! Ik scoorde de 4-10.
  Aron scoorde net voor het eindsignaal de 4-11.
  De uitslag die Vlissingen vermeld heeft op de site is 5-11. Waar het laatste doelpunt van Vlissingen vandaan komt weet ik niet...
  Groetjes,
  Noah Scholten