• Veel wind en voetbal

  Zaterdag speelden we tegen ST Hontenisse/SDO’63 JO10-1 uit Kloosterzande. Het was een moeilijke wedstrijd met veel wind!

  We zijn de wedstrijd goed begonnen. Tijn scoorde al snel het eerste doelpunt. Boaz stopte een bal na een mooie actie van Hontenisse maar helaas lukte dat 2 minuten later niet, het werd 1-1. Daarna werd het snel 1-2. Aron zorgde voor de 2-2. Hontenisse speelde heel goed en ook de wind en het gladde kunstgras werkte niet mee. Het was een pittige wedstijd! Hontenisse scoorde nog 2 keer en nu stonden we met 2-4 achter. Boaz deed erg goed zijn best maar de tegenstander was goed in het schieten in de kruising. Gelukkig scoorde Noah nog een keer en kwamen we voor de pauze op een score van 3-4.

  Pauze, we gingen terug naar onze warme kleedkamer. Onze trainer Edwin gaf ons advies voor de tweede helft.

  De tweede helft ging Hontenisse er meteen flink tegenaan en zorgde snel voor de 3-5. Tijn kwam terug met de 4-5. Het werd toen écht spannend, ons hele team werkte hard om er 5-5 van te maken maar we hadden geen geluk …. Aron schoot op de lat, dat was jammer. Niet lang daarna zorgde Hontenisse voor de score 4-6. Noah scoorde vanuit de corner de 5-6. Hontenisse vocht voor een grotere voorsprong, maar gelukkig redde Jack de bal van de doellijn. Maar helaas, daarna ging het voor ons niet zo goed …. 5-7 en 5-8! Einde wedstrijd.

  We hebben ons best gedaan, volgende keer beter.

  Groetjes ,
  Nathan