• Verslag wedstrijd uit tegen RKVV Roosendaal

  Verslag 31 maart 2018 RKVV Roosendaal – Zeelandia JO10-2
  0-6

  Ik en mijn team moesten uit voetballen bij R.K.V.V Roosendaal.
  Toen we in de kleedkamer waren was de tactiek anders dan normaal...wat toen de wedstrijd begon, was het zo ongeveer de eerste kans vanaf de aftrap de 0-1 voor het team. Noah van Wijngaarden scoorde de enige goal van de eerste helft. De tweede helft was de opstelling hetzelfde dan de eerste helft maar Noah van Wijngaarden scoorde 0-2 en gelijk daarna ook de 0-3. Jesse gaf een pass op ik en die gaf de bal aan Noah van Wijngaarden en gaf de bal weer aan Jesse en die maakte de 0-4. Ik gaf een voorzet op Jesse Bo en Jayson maakte de 0-5. En Jesse scoorde uit eindelijk de 0-6. Bij de penalty’s scoorde ik als eerste. En Tigho keepte heel goed. Opa kwam ook naar mij kijken.
  GESCHREVEN DOOR NOAH VAN JOLE

  DATUM 31-03-2018