• Wedstrijdkleding vanaf 2020-2021 beschikbaar gesteld door vereniging

  De broekjes en shirts van Zeelandia Middelburg worden vanaf komend seizoen (2020 - 2021) aan alle teams geleverd door de vereniging. Dit geldt voor alle spelende leden van de selectieteams en de breedtesport. De kleding van het merk Robey wordt per team verstrekt. De spelers ontvangen hun tenue via hun teamleider. 

  De wedstrijdkleding bestaat uit een zwart wedstrijdbroekje en een nieuw ontworpen wedstrijdshirt met korte mouw. Wedstrijdkousen maken geen deel uit van het pakket. De kleding wordt door de vereniging ingekocht en per team beschikbaar gesteld. De teamleider is verantwoordelijk voor de kleding. Een zogenaamd ondershirt (thermoshirt) met lange mouw dient zelf te worden ingekocht en moet wit van kleur zijn.

   Ruimte voor shirtsponsoring voor ieder team


  Per team is er tegen een zeer aantrekkelijk tarief ruimte voor shirtsponsoring voor een periode van 3 jaar. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf op sportieve wijze lange tijd in het oog te laten springen. Mis die kans niet en help daarmee ook de vereniging haar sportieve ambities voor de leden waar te maken! Mocht u interesse hebben in shirtsponsoring, meld dit dan bij sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl

   

  Gebruiksreglement

  Met de verstrekte kleding dient zorgvuldig omgesprongen te worden. Bij verlies, beschadiging of een groeispurt wordt gewoon vervangende kleding beschikbaar gesteld. Voor het beschikbaar stellen zal een gebruiksreglement worden opgesteld. We voorzien 3 jaar gebruik van de kleding waarna opnieuw wordt ingekocht en nieuwe kleding per team beschikbaar wordt gesteld. Zo houden we altijd mooie en representatieve wedstrijdkleding.


  Automatische bijdrage van €2,- per maand

  Een spelend lid draagt € 2,- per maand bij voor de vervanging van de wedstrijdkleding. Deze bijdrage wordt gelijktijdig met de maandelijkse contributie geïnd, zodat u er financieel weinig van merkt.

  Lopende seizoen

  De vereniging kondigt dit besluit alvast aan zodat voor het resterende deel van het seizoen kan worden overwogen of het zinvol is om nog een nieuwe wedstrijdbroek of -shirt te kopen. Ook de voorraad van Erik Intersport is beperkt. Mocht Erik Intersport deze kleding niet meer kunnen leveren, dan kan tot eind van dit seizoen de materiaalcommissie (via materiaal@zeelandiamiddelburg.nl) zoeken naar een passende oplossing.


  Binnenkort meer nieuws op de website, naast hopelijk verdere leuke ontwikkelingen op het gebied van sportkleding van Robey voor onze leden.