• Wedstrijdverslag Zeelandia Middelburg JO11-3 tegen De Westhoek JO11-1

    We moesten tegen de westhoek JO11-1. Wij begonnen vandaag met Tijn op het doel, achterin stonden Milan, Noud, Gijs. Op het midden stonden Merijn, Brian, Steijn en Redouan in de spits. Het was een spannende pot. Eerst scoorde De Westhoek, het stond toen 0-1 voor hun. Daarna kreeg Brian nog een hele grote kans, want hij schoot 3 keer achter elkaar op doel, maar hun keeper hield steeds de bal tegen.
    Na de rust scoorde hun nog een keer, het stond toen 0-2 voor hun. Maar toen maakte Milan een hele mooie actie vanaf het midden en speelde de bal naar Matteo en die scoorde toen een mooi doelpunt, het stond toen 1-2.
    Op het laatst was het super spannend want wij hadden super veel kansen. Steijn schoot ook nog een keer hard op doel, maar de keeper tikte de bal over het doel. Wij hebben nog heel hard ons best gedaan om 2-2 te scoren en werd het op het laatst nog super spannend. Maar jammer de scheids floot af het was afgelopen, jammer zeg! We hebben wel ons best gedaan en lekker gevoetbald, volgende keer beter!
    Geschreven door Matteo.