• Weer een stap hoger in de klassering

    Met net de meivakantie achter de rug, was 5 mei WVV'67 JO10-2 de tegenstander. Mavim en Jayson waren er vandaag niet bij. Daarom kregen we versterking van Jordy en Jens van de JO9-1.

    Klokslag 10 uur was het zover. De JO10-2 kwam snel en goed uit de startblokken. Binnen een paar minuren wist Jordy het net al te vinden en enkele minuten later maakte Bo al de 2-0. Sam en Jesse hadden de boel achterin goed op slot en de tegenstander werd regelmatig onder druk gezet. Kansen waren er genoeg, maar de bal wou er maar niet in. Net voor rust maakte WVV'67 een tegengoal. Uiteindelijk gingen we dus met 2-1 de rust in.

    In de 2e helft kwamen we goed uit de startblokken. Binnen een drietal minuten wisten Jordy, Bo en Jesse te scoren en werd het veldoverwicht steeds groter. WVV'67 kwam nauwelijks meer aan voetballen toe. Er werden fraaie combinaties neergezet en dit werd uiteindelijk beloond met de 6-2 welke op naam van Bo kwam.
    De tegenstander zakte steeds verder in en kans op kans diende zich aan. Er werd goed samengewerkt binnen het team. De enkele keer dat WVV'67 er doorheen kwam zorgde keeper Tigho voor mooie reddingen. Een prima sluitpost. Wvv'67 was het spoor compleet bulster en onder de druk van de JO10-2 werd de bal zelfs in het eigen doel gewerkt.
    Dit resulteerde ook in de uiteindelijk eindstand 7-2, wat weer goed was om een plaatsje op te schuiven in de ranglijst (nu 4e) en Terneuzense Boys te passeren. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt een mooie klassering in het vooruitzicht. Voorwaar een knappe prestatie van een team wat steeds groeiende is.