• Wind

  Een straffe wind blies over het veld.
  De eeuwige discussie: moet je nu de eerste helft met wind mee of tegen voetballen? of is het juist andersom? en moet je de tweede helft juist wind tegen of mee hebben? of is het weer andersom? Kierewiet word je hiervan.
  Gelukkig houden de meiden van ZM MO 15 hun hoofden koel. Het maakt hun allemaal niet uit. Hun redenatie is simpel: gedurende de wedstrijd heb je de wind een keer tegen en een keer mee.

  Al met al startte ZM moeizaam. Het liep niet lekker, vertrouwde patroontjes werden niet gevonden of strandde in schoonheid. Goede, opgelegde kansen waren er voldoende. De keepster van Virtus zag genoeg ballen voor haar ogen, maar moeilijk heeft ze het in de eerste helft niet gehad.

  Ruststand: 0-0
  In de rust haalde coach Harald de teugels strakker aan. Er moest scherper gevoetbald worden.

  Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Het weer massaal opgekomen legioen (altijd leuk!) werd getrakteerd. Prima teamspel werd beloond door een beetje vreemd doelpunt. Wie nu precies gescoord heeft, weet niemand. Door de inzet van Jo en druk blijven zetten tot achter de doellijn, leverde een goal op: 1-0 voor ZM!
  Deze spirit werd doorgezet. Door goed verdedigingswerk van Alysha, Indi, Dunja en Marian heeft onze keepster Alia nagenoeg geen bal meer gezien. Evy M strooide weer met heerlijke ‘balletjes\\\\'; Romee, Fabienne en Myrna groeide in de wedstrijd en lieten hun schoenzolen regelmatig aan de Virtusmeiden zien. Marisanne, Evy J, Noortje en Jo bezorgde het legioen spannende momenten voor de goal. Dit alles leverde een teamprestatie op. Met een 3-0 zege op Virtus, stuurde ZM de meiden uit Zevenbergen weer naar huis.
  Top meiden! En??.oh ja, die wind? Lekker laten waaien!

 • Fotoverslag: ZM MO15-1 - Virtus MO15-1