• Zeelandia Middelburg 1 én 2 energiek de 3e klas in

   

  Volgend seizoen spelen we met Zeelandia Middelburg 1 op het gewenste niveau voor het as seizoen; in de 3e klas. We zijn blij dat we na het stopleggen van de competitie cijfermatig als beste team van alle 4e klassen in het district Zuid van de KNVB uit de bus kwamen. Een compliment aan de spelersgroep met staf en dankzij hen kunnen we volgend seizoen mooie wedstrijden tegemoet zien op de Veerse Poort! Naast ons vlaggenschip zal er een “nieuw” team van zich laten horen. Zeelandia Middelburg 2 komt over van de zondag en gaat met hun spel, enthousiasme en vooral veel plezier de zaterdag van extra sfeer voorzien! Naast mooie prestaties op het veld in de 3e reserveklasse zullen de mannen o.l.v. Ed de Paauw met zijn kader zeker ook in het clubhuis van zich laten horen.

  Het 2e team van onze senioren op zaterdag zal dus anders zijn dan het afgelopen jaar, het 1e team is ook aan wisselingen onderhevig t.o.v. het seizoen 2019- 2020. Joost de Kubber (Oostkapelle), Sander Ouwerkerk, Jorn Soethout (beiden Serooskerke), Ruben van Winkelhof (Blijdorp Rotterdam), Hamza Zariouh, Daniël Jansen (beiden VC Vlissingen) en Pepijn Tulen (FC Dauwendaele) zullen volgend seizoen de Zeelandia Middelburg-naam hoog houden bij andere verenigingen en Niels Huiszoon sluit bij Zeelandia Middelburg 2 aan. Jerfy Booy stopt met voetballen en de hoofdtrainer Salim Ben Sellam zal zich verder gaan ontplooien bij JVOZ en Groene Ster. Samen hebben zij afgelopen weekend op een gezellige en prettige wijze het seizoen afgesloten en laat een promotie naar de 3e klas achter, wat het doel was.

  Allen, heel hartelijk dank voor jullie vaak jarenlange inzet, de mooie momenten en jammer dat de wegen scheiden, maar graag tot ziens.

  Natuurlijk zijn we als TC heel druk bezig geweest om naast het voetbalbeleid voor de gehele vereniging ook de hoofdmacht van onze mooie vereniging op sterkte te krijgen. De nieuwe trainer Nick Corré heeft al laten zien dat hij weet waarover hij praat en is energiek begonnen met een wekelijkse training waarbij de mannen zowel fysiek als conditioneel onder handen genomen worden. Ook zijn assistent Joeri Nonnekes, de “nieuwe” teammanager Arjen Visser, assistent scheidsrechter Fred Koelma, verzorger Marcel Ruitenbach en fysiotherapeut Anton Engels staan te trappelen om met het nieuwe seizoen te starten. Met een jonge gretige selectie vol potentie en een groot clubgevoel zijn we ervan overtuigd dat we onder deze sterke staf mooie resultaten gaan behalen!

  Voor de hoofdmacht van vv Zeelandia Middelburg seizoen 2020- 2021 zullen de volgende namen op de wedstrijdformulieren gaan prijken:

  Doel:
  Melvin Kosten (18) & Kariem Amer (22)

  Verdediging:
  Stijn But (20), Michael Cabenda (39), Siebe Ingelse (19), Joost Meijer (18), Boyd vd Bosch (20) en Marciano de Jong (18)

  Middenveld:
  Casper de Cock (21, zie foto), Samet (24) en Malik (19) Dogan, Dylan Broerse (19), Bas Adriaanse (21) en Matthijs de Regt (27)

  Aanval:
  Redgey Visser (23), Milan Jansen van Galen (17), Niels Luteijn (26), Majid Ibrahim (20), Lars Huisson (23) en Marnix de Pagter (20)