• Zeelandia Middelburg JO9-1 ongeslagen als vicekampioen Zuid I & II naar NK

  Zaterdag 31 maart gingen we naar Brunssum. We gingen met de bus. Ook MO 13-1 ging mee en ook Arnemuiden JO9-1. We moesten heel vroeg.6:45 moesten we op de club zijn en om 7 uur reden we weg. Het was drie uur rijden. We waren mooi op tijd en moesten zelfs nog wachten. 

  Toen hadden we een opening. Toen moesten we met de vlag en MO13-1 op het veld gaan staan en werd het Wilhelmus gespeeld.

  De eerste wedstrijd moesten we tegen Langeberg. Toen werd het 5-1 voor ons. We begonnen niet zo goed en het werd zelfs 0-1. Toen moesten we een half uur wachten en konden onze oranje shirts aan doen. Toen moesten we tegen Born. Die hadden we met 3-0 gewonnen. We werden steeds beter. We gingen weer naar de kleedkamer en trokken onze gewone shirts aan. De trainer zei dat het goed ging, want we verdedigen erg goed en maken mooie trucjes en goals. De laatste wedstrijd was tegen RKSVN. Die hadden we met 4-1 gewonnen. Dus alles gewonnen en daarom waren we winnaar van de poule.

  In de halve finale moesten we tegen ONDO. Dat was een makkie. Eerst stonden we wel met 0-2 achter en toen in de rust stonden we 5-2 voor. En het is 18-3 geworden. Dus we moesten de finale spelen!!!

  Toevallig was dat tegen Arnemuiden JO9-1. Dat was leuk, want we moesten met Champions leaguemuziek het veld op. Ook de MO13-1 kwam supporteren! Dat vonden we erg leuk!

  We begonnen en we kwamen 0-1 achter. Toen scoorden we 1-1 en werd het 1-2 in de rust. We schrokken wel een beetje en waren bang dat we gingen verliezen. De trainer zei van niet en gaf nog wat aanwijzingen. Toen scoorden we 2-2 en zij scoorden 2-3 en 2-4. Het werd heel spannend en wij scoorden 3-4 en 4-4! Het was gelijk!

  Omdat de kampioen er dan nog niet was, moesten we strafschoppen nemen. We begonnen heel goed en stonden met 2-1 voor, maar het werd toch 2-2. En toen moesten we om en om schieten. Iedereen deed goed zijn best maar uiteindelijk hebben we toch met 3-4 verloren. Ik vond ons beter, maar we hebben wel een mooie schaal en medaille!

  Met de prijsuitreiking konden we deze met heel het team ophalen en gingen we snel douchen. Jammer dat we niet meer naar de Mac konden, omdat de buschauffeur snel thuis moest zijn. Het was wel erg gezellig in de bus. De MO13-1 gingen allemaal zingen en wij konden lekker snoepen en chips eten. Om 20.45u kwam ik thuis en ging snel slapen. Het was een heel erg leuke dag en de volgende dag was ik jarig!

  Iedereen dank je wel voor het regelen en ook het NK en Langeberg. We komen graag volgende keer weer! Maandag op 2e Paasdag hebben we alweer een wedstrijd. Uit tegen Seolto. Lekker weer voetballen!

  Groetjes van Jurre