• Zeelandia Middelburg JO9-1 - V.C. Vlissingen JO9-1

  Vandaag voetbalden we thuis tegen VC Vlissingen. Net als anders was er veel publiek om ons aan te moedigen. De wedstrijd werd gefilmd door Omroep Zeeland, omdat Ilai van VC Vlissingen volgend seizoen bij Ajax gaat voetballen.
  Jurre trapte af. Al snel schoot Jurre op het doel van de tegenstander, maar deze bal werd door de keeper tegengehouden. In de eerste helft hadden wij windje tegen en VC Vlissingen had windje mee. Ik hield een hoog schot op doel tegen, maar door de wind waaide de bal toch nog het doel in.
  In de eerste helft nam Tijn een mooie hoekschop. Jammer dat deze net het hoofd van Jurre miste. Er werd door Julian, Jens, Luke en Stijn goed verdedigd. We hebben de bal vaak afgepakt. Ik kon de bal een paar keer goed vangen en kwam mijn doel uit. Jurre nam de bal aan met een hakje. Stijn paste naar Jurre, Jurre gaf voor en Jordi scoorde ons eerste doelpunt. Tijn maakte bijna een doelpunt na een scherp schot vanuit de linkerhoek.
  Na de eerste helft stond het 1-4.
  In de tweede helft hadden wij windje mee. Luke paste vanaf achteren mooi langs de zijlijn naar Jordi. Julian en Luke pasten ook een paar keer langs de lijn naar voren. Ik trapte ver uit naar Jordi. We speelden nog beter dan in de eerste helft en Jurre kon scoren. Jordi scoorde ook nog en we konden terugkomen naar 4-5. Een paar keer had ik een mooie redding. Jammer dat ik de bal soms wel tegen kon houden, maar niet vast kon pakken. Daardoor rolde de bal weer terug het veld in en werd er een paar keer toch nog gescoord. De eindstand was 4-7. Het was een leuke, spannende wedstrijd.
  Het was een leuke wedstrijd! Na het douchen gingen we er snel vandoor…kijken naar de intocht van Sinterklaas.

  Groetjes van Tieme