• Zeeuws Elftal vs Feyenoord- een teamprestatie van formaat!

  Afgelopen zaterdag hebben we als vereniging i.s.m. het Zeeuws Elftal het Zeeuwse voetbal, onze schitterende vereniging en onze mooie stad op een fantastische wijze gepromoot. Niet alleen op de locatie zelf, maar zelfs ook op landelijke televisie. Een enkele wanklank als zijnde verbeterpunt daargelaten (en een belachelijke en verwerpelijke actie waar de beveiliging gelukkig snel op reageerde) beleefden we het met velen als een fantastisch evenement. Zowel Dick Anbeek (portefeuillehouder vanuit het hoofdbestuur) als ondergetekende hebben veel complimenten gekregen voor de organisatie en inzet van velen. We willen dit natuurlijk niet voor ons zelf houden, want we hebben een teamprestatie van formaat geleverd!

   

  Een maand geleden wisten we pas dat we als vereniging als gastheer mochten optreden voor deze wedstrijd en sinds dien is er ontzettend hard en vooral met heel veel plezier en enthousiasme gewerkt naar de dag toe.

  Tijdens de dag zelf waren en bijna 100 mensen van onze club als vrijwilliger aan de slag! We kunnen helaas niet iedereen persoonlijk bedanken, maar we hopen dat we de welgemeende erkenning, loftuitingen en alle bedankjes en complimenten via deze weg aan iedereen door kunnen geven! Een team kan alleen maar uitblinken als er een top-teamprestatie geleverd wordt, en dat was zaterdag zeker het geval!

   

  Daarnaast willen we uiteraard ook de gemeente Middelburg en de sponsoren bedanken voor hun hulp, want mede door de toezeggingen en inzet (bijvoorbeeld het fantastische veld waar we complimenten voor kregen van de pers en Feyenoord) konden we dit spektakel tot een waar succes maken.

   

  Een speciaal woord van dank richten we naar de Stichting Zeeuws Elftal én naar onze 18 coördinatoren van de dag. FORMIDABEL!

  Iedereen heel veel dank voor alle voorbereidingen, uitvoering en bij de afronding.  En dag om nooit te vergeten!!  We hopen dat als er in de toekomst nogmaals zo’n spektakel op de rol staat, dat we iedereen weer mogen vragen, want wat was het een feest!

   

  Geniet van de zomer en graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

   

  Een zomerse groet,

   

  Edwin Overbeeke

  Manager vv Zeelandia Middelburg