• ZM JO11-1 kampioen en klaar voor de winter!

    Mogen we jullie ZM JO11-1 even voorstellen: Boaz, Sibbe, Sefanja, Gijs, Nathan, Jack, Olivier, Kyvano, Jurre en Joas, met trainers René en Daan. Een team wat voor het eerste seizoen bij elkaar speelt en vooral één ding gemeen heeft: een grote passie om betere voetballers te worden. Hier door wordt er keihard getraind en wordt er op de zaterdag alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. Dit is afgelopen periode aardig gelukt. Sterker nog: ZM JO11-1 heeft al zijn wedstrijden in de 1e klasse gewonnen en was daardoor niet meer in te halen door de tegenstanders. Dit ondanks de stopzetting van de competitie door de corona.
    Een feestje (met de ouders) zit er niet in in deze tijd. Wel hebben de jongens een mooie huldiging gekregen op de tribune van Zeelandia Middelburg. Naast een mooie kampioensbeker hebben de jongens ook allemaal een mooie winterjas gekregen. Dit om er in de winter voor en na de wedstrijd als team goed uit te blijven zien. Deze jassen zijn mede gefinancierd door DELTA SAFE SECURITY. Hier zijn we als team erg blij mee!!! 
    Ondanks de corona blijft de beleving hoog, mede dankzij de ZM league. We zijn blij dat we lekker kunnen blijven voetballen, maar natuurlijk kunnen we niet wachten om weer in een echte competitie te kunnen gaan voetballen. We gaan er een mooi seizoen van maken!!