• ZM meiden tegen de jongens! ZM MO12-1 tegen ZM JO12-1

    Het is 13 oktober en vandaag moesten we tegen de JO12-1. We hadden een paar invallers vanwege afmeldingen omdat ze op vakantie zijn. Dus deden Roëmie, Militsa en Fleur mee.
    Oke de wedstrijd begon en al snel kregen we een doelpunt tegen, 1-0 achter. Daarna scoorde Roëmi 1-1. De wedstrijd ging gelijk op, het was spannend maar toch scoorde de jongens 2-1dus stonden we achter. Toen kregen we een time-out, Evert veranderde Ecrin met mij (Fenna) ik verdediger Ecrin middelveld midden. Toen scoorde de jongens weer heel mooi over Shakira heen dat was een geluksdoel 3-1. Een tijdje later waren we lekker bezig Militsa scoorde 3-2 het was echt super spannend. Toen ik dus aan het verdedigen was kreeg ik een duel met een jongen, toen ik dus de bal probeerde weg te trappen trapte dat jongentje tegen mijn scheenbeen en viel ik op de grond, best hard op mijn achterhoofd. Dat deed erg pijn en had de hele wedstrijd hoofdpijn. Maar de jongens kregen een corner maar ging mis. Even later scoorde ze toch met een lobje over Shakira heen 4-2. Toen was het rust. Na de rust was het echt heel spannend ze hadden veel kansen maar wij pakten ze allemaal af gelukkig. Voor de rest ging het heel gelijk op maar toch scoorden de jongens in de laatste 20 seconden, 5-2 achter. Toen de wedstrijd klaar was schudden we elkaar de hand en was het klaar. Dus de stand was 5-2 geworden voor de JO12-1 maar waren allebei heel goed. Fenna Sander EINDE