• ZM1 en VCK treffen elkaar zonder publiek

  Zoals iedereen wel weet worden kunnen er voorlopig geen toeschouwers aanwezig zijn bij wedstrijden in het amateurvoetbal. Maar dat betekent niet dat er niet gevoetbald wordt. Het eerste elftal ontvangt om 14.30 uur VCK op eigen veld.

  Volg de wedstrijd via Twitter of onze website

  Volg de tussenstand via:

  • Twitter

  • Of via het Twitter-blok op deze website (wanneer u geen Twitter-account heeft) 

  Gelukkig revancheerde Zeelandia Middelburg zich afgelopen zaterdag prima tegen Goes. Na het gelijke spel tegen Veere werd met maar liefst 6-0 van Goes gewonnen. Wellicht lukt het om deze stijgende lijn tegen VCK voort te zetten. Helaas zullen we het dit keer met de beelden en de foto's moeten doen...

  Wedstrijdsponsor

  De sponsor van deze wedstrijd is Slagerij Mol.

  Graag laten we slager Mol zelf aan het woord: "We heten u van harte welkom in de winkel van Keurslager Mol. U vindt onze winkel in het Winkelcentrum Veersche Poort te Middelburg. Wij staan voor u klaar met een uitgebreid assortiment vlees en vleeswaren. Grotendeels huisgemaakt, vers van het mes en gegarandeerd lekker! Ook voor de barbecue hebben wij alles in huis, of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecuepakketten of om een compleet barbecuespektakel. Wij zien u graag terug in onze winkel!"