• Wij wensen iedereen een heel fijne zomervakantie toe en zien elkaar weer graag tijdens het nieuwe seizoen op onze mooie vereniging.

   

  Op vrijdag 25 augustus openen we het seizoen voor de trainers, leiders en coördinatoren tijdens de jaarlijkse Kick-off. Inloop is om 19.30u in het clubhuis, zodat we de vakantieverhalen met een lekker bakkie kunnen doen om vervolgens om 19.45u de avond te openen. Hier worden verschillende dingen uitgelegd, nieuwe mensen voorgesteld, je zit met je leeftijdscoördinator / categorie bij elkaar om afspraken te maken en daarna kun je je kledingpakket en sleutels ophalen bij de materiaalcommissie zodat je de materialen kunt controleren.

  Na een afzakkertje wensen we iedereen een heel fijn seizoen toe en de volgende dag ??zaterdag 26 augustus- knallen we feestelijk het seizoen in met de jaarlijkse Startdag voor pupillen vanaf 10u. ’s middags kunnen de junioren hun 1e training beleggen (wel even aanvragen via velden@zeelandiamiddelburg.nl i.v.m. kleedkamers en reserveringen van velden) en een week later gaat de hele vereniging van start met de bekercompetitie. De poulefase van de beker wordt verspeeld in de weekenden van 2/3, 9/10 en 16/17 september en we hebben alle teams van de vereniging (mits anders aangevraagd) aangemeld. In het weekend van 23/24 september vangt de competitie aan.

   

  Verschillende selectieteams krijgen toestemming om eerder te starten (zoals o.a. heren 1) en voor deze teams is de accommodatie geopend vanaf 6 augustus. De weken daarvoor huurt de Stichting Sportpark Veerse Poort een professioneel schoonmaakbedrijf in om één van twee grondige jaarlijkse schoonmaakbeurten weer te laten plaatsvinden.

  Heb je oefenwedstrijden of wil je extra trainen, vraag altijd een veld en kleedkamers aan via velden@zeelandiamiddelburg.nl zodat de consul als ook de veldcommissie en de beheerders weten dat je op de velden aan de slag gaat. De trainingsvelden worden vanaf medio augustus mondjesmaat vrij gegeven en de wedstrijdvelden laten we liever nog zo lang als mogelijk met rust, waarbij we rekenen op medio of eind augustus.

   

  Een heel fijne zomer en voor het kader; graag tot vrijdag 25 augustus 19.30u!  

   

  Nog vragen? Dat kan via verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl, uitgezonderd tussen 17 juli en 7 augustus i.v.m. vakantie.