Nieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Nieuws

Nieuws

Een potje voetbal, een nieuwjaarsborrel en 3 jubilarissen!

7 januari 23:30  Op 7 januari wensten we elkaar een gelukkig Nieuwjaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Maar niet voordat ruim 60 voetballers meededen aan het oliebollentoernooi. In de kantine werden ook nog eens 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. meer »

256x gelezen

28 januari: feestmiddag- en avond in het clubhuis

3 januari 11:30  Op zaterdag 28 januari organiseren de spelers van Zondag 3 het Groene Goud Feest in ons clubhuis. Tussen 15.00 en 23.00 uur, met DJ, muziek van Team Peach, Foodtruck en gezelligheid!meer »

382x gelezen

In memoriam: Gré Versluijs-Kole

3 januari 11:15  Op 21 december is Margaretha Versluijs-Kole op 95-jarige leeftijd overleden. Gré Versluijs was de eerste vrouwelijke jeugdtrainer van MV & AV Middelburg en is altijd een zeer betrokken geweest als vrijwilliger. Ook door samen met haar man Henk de pupillencompetitie op te zetten.meer »

287x gelezen

In memoriam: Wim de Kok

3 januari 11:00  Bedroefd hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Wim de Kok, op 81-jarige leeftijd. Tussen eind jaren 60 en begin jaren 90 was Wim jeugd- en keeperstrainer van de vereniging MV & AV Middelburg. Hij overleed op 25 december 2022.meer »

131x gelezen

Daan Eikenhout volgt Nick Corré na dit seizoen op

21 december 21:30  Daan Eikenhout volgt na dit seizoen Nick Corré op als hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg. Daan is een kind van de club, met een mooie historie als speler, jeugdtrainer en als hoofdtrainer van het 1e elftal. Hij is momenteel trainer van competitiegenoot Patrijzen. meer »

376x gelezen

Nick Corré stopt na dit seizoen bij Zeelandia Middelburg

7 december 8:00  Nick Corré stopt aan het einde van dit voetbalseizoen als hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg. De Veerenaar heeft bij de club en zijn spelersgroep aangegeven dat hij na de zomer een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Corré is bezig aan zijn derde seizoen bij Zeelandia Middelburg. meer »

464x gelezen

Van vrijwilligerswerk naar verenigingstaken

1 november 22:15  De Algemene Ledenvergadering stemde op 19 oktober in met de nieuwe beleidsnotitie Verenigingstaken. We spraken altijd van vrijwilligerswerk, maar dat is echt te vrijblijvend. Je leest meer over ons vrijwilligersbeleid (en wat we van jou verwachten) in dit artikel.meer »

406x gelezen

Aanpassing contributies Zeelandia Middelburg

1 november 21:30  De Algemene Ledenvergadering is akkoord gegaan met een aanpassing van de contributies vanaf deze maand. Liever hadden we contributie ongemoeid gelaten, maar de kostenstijgingen maken de aanpassingen onvermijdelijk.meer »

199x gelezen

In memoriam: Remco van Wijngaarden

28 oktober 10:15  Diep geschokt hebben wij deze week kennisgenomen van het onverwachte overlijden van Remco van Wijngaarden, trainer van JO15-2 en keeper van het 35+ team. meer »

2611x gelezen

Bekerprogramma & oefenwedstrijden 1e selectie

26 augustus 10:30  De 1e selectie start op zaterdag 3 september met het bekervoetbal. Uiteraard in afwachting van de staat van de Zeeuwse velden. Onze selectie is gekoppeld aan Veere, SKNWK en Duiveland. meer »

495x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!