Nieuws

Nieuws

Bekerprogramma & oefenwedstrijden 1e selectie

26 augustus 10:30  De 1e selectie start op zaterdag 3 september met het bekervoetbal. Uiteraard in afwachting van de staat van de Zeeuwse velden. Onze selectie is gekoppeld aan Veere, SKNWK en Duiveland. meer »

417x gelezen

Natuurgrasvelden eruit tot eind september

24 augustus 11:45  Op 22 augustus kregen wij bericht van de gemeente Middelburg dat de natuurgrasvelden er tot ten minste eind september uit liggen. Een grote domper, midden in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De technische commissie maakt nu overuren om te kunnen garanderen dat iedereen zo veel mogelijk kan voetballen op het kunstgras. Via je leider krijg je de laatste informatie over trainingstijden. meer »

604x gelezen

De Technische Commissie gaat trots het nieuwe seizoen in

24 augustus 10:30  De Technische Commissie heeft deze zomer hard gewerkt om alle poppetjes weer op de juiste plek te krijgen. Nieuwe leden, teamindelingen, het zoeken van trainers en begeleiders en het vormgeven van de selectie- en basisteams. In dit artikel kijkt de TC vooruit naar het aankomende seizoen. meer »

338x gelezen

Startdag voor de jeugd op zaterdag 3 september

24 augustus 10:30  Op zaterdag 3 september trappen we het seizoen '22-'23 feestelijk af! De startdag staat weer op het programma voor de jeugd van O6 t/m O12. Onder leiding van Heren 1 en Vrouwen 1 wordt er een sportieve ochtend georganiseerd! meer »

349x gelezen

Vrijwilligerswerk of verenigingstaak?

24 augustus 10:00  In september behandelt het bestuur de nota Vrijwilligerswerk. Want, hier schort het nogal eens aan. Het is niet altijd duidelijk dat Zeelandia Middelburg, net als alle andere sportclubs niet zonder vrijwilligers kan draaien. Het is ook niet altijd duidelijk wat we van onze vrijwilligers verwachten. En dat iedereen mee moet doen!meer »

66x gelezen

Word jij de nieuwe toptrainer van het G-team?

2 mei 20:30  Zie jij het zitten om samen met Sander Ouwerkerk, Melissa van Belzen en Ab Postma het leukste team van Zeelandia Middelburg te trainen en te begeleiden? In augustus gaat trainer Niels Luteijn op wereldreis, dus we kunnen je hulp op de vrijdagmiddag goed gebruiken!meer »

244x gelezen

Mike van Schaardenburg komend seizoen naar Zeelandia Middelburg

2 mei 20:15  De eerste selectie van Zeelandia Middelburg wordt komend seizoen versterkt met Mike van Schaardenburg. De 24-jarige speler van De Meeuwen gaat zich in Middelburg richten op de positie van centrale verdediger. meer »

370x gelezen

Oog voor de Sponsor: Rijbewijsteam

25 maart 15:15  Deze maand reden wij naar onze sponsor Rijbewijsteam en spraken wij daar met mede-eigenaar Paul Wielemaker. Rijbewijsteam is al ruim acht jaar sponsor van Zeelandia Middelburg middels een reclamebord en sinds kort ook als shirtsponsor van het jeugdteam van zijn zoon. meer »

187x gelezen

Samen hebben we ruim €1.000 gescoord voor Oekraïne

19 maart 9:30  Afgelopen weekend scoorden wij met z'n allen voor Oekraïne. Voor ieder doelpunt van een Zeelandia Middelburg-team op de Veerse Poort werd €10,- gedoneerd aan Giro 555. Aan het eind van het voetbalweekend leverde dat ruim €1.000 euro op!meer »

391x gelezen

Hamza Zariouh speelt komend seizoen weer voor Zeelandia Middelburg

12 februari 12:30  Hamza Zariouh keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 18-jarige technicus speelde in het seizoen 2019-2020 al in de eerste selectie onder oud-trainer Salim Ben Sellam. Zariouh komt dit seizoen uit voor GPC Vlissingen, waarmee hij Zeelandia Middelburg nog twee keer zal treffen in de competitie.meer »

377x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!