Nieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Nieuws

Nieuws

Eendjesrace! Haal geld op voor het goede doel én de vereniging!

2 juni 16:45  Onze club doet dit jaar mee met de Eendjesrace Walcheren die door de Lions Vlissingen & JCI Walcheren wordt georganiseerd. 100% van de opbrengsten gaat naar een goed doel. 50% ervan gaat naar het Jeugd Educatiefonds dat helpt de ontwikkelingskansen te vergroten van Zeeuwse kinderen die in armoede opgroeien en de andere 50% gaat naar Zeelandia Middelburg. meer »

34x gelezen

Shirtjesvrijdag op 9 juni: Trek ook je shirt van Zeelandia Middelburg aan!

1 juni 18:00  Op de eerste dag van Het Nationale Voetbalweekend roepen we alle voetballers van Nederland op om zijn of haar voetbalshirt aan te trekken. Met #vierhetshirt dragen we uit wat voetbal voor ons en Nederland betekent.meer »

61x gelezen

YouChoose: tegel vraagt aandacht voor (steek)wapenbezit onder jongeren

1 juni 17:45  Voor de ingang van het clubhuis ligt sinds kort een tegel met QR code van de jongerencampagne YouChoose. Gemeente Middelburg is deze campagne samen met Welzijn Middelburg gestart om aandacht te vragen voor het toenemende bezit en gebruik van (steek)wapens door jongeren in Middelburg. meer »

53x gelezen

Sander Ouwerkerk Hoofd Opleidingen

18 april 13:30  “Salid y disfrutad”, oftewel “Ga het veld op en geniet”. Met die bekende uitspraak van Johan Cruijff starten Freek van der Maas en Sander Ouwerkerk hun samenwerking bij Zeelandia Middelburg. Freek als verenigingsmanager, en Sander als Hoofd Opleidingen. meer »

553x gelezen

Deze zomervakantie: Ajax Camp bij Zeelandia Middelburg

10 maart 19:00  In de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax Camp bij Zeelandia Middelburg. Van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler. Meld je aan! meer »

453x gelezen

PANNA! Magazine komt naar Zeelandia Middelburg!

2 maart 18:00  De herfstvakantie is nog ver weg, maar je kunt je maar aangemeld hebben! Op 18 oktober organiseert de PANNA! Magazine een dag bomvol leuke voetbalactiviteiten bij Zeelandia Middelburg. De inschrijving is geopend!meer »

177x gelezen

Onze club een nieuwe sponsor en jij een cadeaubon!

15 februari 20:45  Lukt het jou om je werkgever enthousiast te krijgen om voor minimaal 2 jaar sponsor van Zeelandia Middelburg te worden? Of, als je jonger bent, misschien wel het werk van je vader of moeder? Dan beloont de club je tot en met 15 juni met een mooie waardebon van Erik Intersport of Café-restaurant De Houttuinen! meer »

269x gelezen

Freek van der Maas nieuwe verenigingsmanager

8 februari 12:45  Freek van der Maas is vanaf 8 februari de nieuwe Verenigingsmanager van Zeelandia Middelburg. Hij is zowel de opvolger van Emma Verstraate, die enige tijd geleden stopte als verenigingscoördinator, als van Technisch Manager Edwin Overbeeke, die aan de slag gaat bij de KNVB.meer »

969x gelezen

Een potje voetbal, een nieuwjaarsborrel en 3 jubilarissen!

7 januari 23:30  Op 7 januari wensten we elkaar een gelukkig Nieuwjaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Maar niet voordat ruim 60 voetballers meededen aan het oliebollentoernooi. In de kantine werden ook nog eens 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. meer »

405x gelezen

28 januari: feestmiddag- en avond in het clubhuis

3 januari 11:30  Op zaterdag 28 januari organiseren de spelers van Zondag 3 het Groene Goud Feest in ons clubhuis. Tussen 15.00 en 23.00 uur, met DJ, muziek van Team Peach, Foodtruck en gezelligheid!meer »

513x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!