Nieuws

Nieuws

Word jij de nieuwe toptrainer van het G-team?

2 mei 20:30  Zie jij het zitten om samen met Sander Ouwerkerk, Melissa van Belzen en Ab Postma het leukste team van Zeelandia Middelburg te trainen en te begeleiden? In augustus gaat trainer Niels Luteijn op wereldreis, dus we kunnen je hulp op de vrijdagmiddag goed gebruiken!meer »

145x gelezen

Mike van Schaardenburg komend seizoen naar Zeelandia Middelburg

2 mei 20:15  De eerste selectie van Zeelandia Middelburg wordt komend seizoen versterkt met Mike van Schaardenburg. De 24-jarige speler van De Meeuwen gaat zich in Middelburg richten op de positie van centrale verdediger. meer »

205x gelezen

Oog voor de Sponsor: Rijbewijsteam

25 maart 15:15  Deze maand reden wij naar onze sponsor Rijbewijsteam en spraken wij daar met mede-eigenaar Paul Wielemaker. Rijbewijsteam is al ruim acht jaar sponsor van Zeelandia Middelburg middels een reclamebord en sinds kort ook als shirtsponsor van het jeugdteam van zijn zoon. meer »

116x gelezen

Samen hebben we ruim €1.000 gescoord voor Oekraïne

19 maart 9:30  Afgelopen weekend scoorden wij met z'n allen voor Oekraïne. Voor ieder doelpunt van een Zeelandia Middelburg-team op de Veerse Poort werd €10,- gedoneerd aan Giro 555. Aan het eind van het voetbalweekend leverde dat ruim €1.000 euro op!meer »

346x gelezen

Hamza Zariouh speelt komend seizoen weer voor Zeelandia Middelburg

12 februari 12:30  Hamza Zariouh keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 18-jarige technicus speelde in het seizoen 2019-2020 al in de eerste selectie onder oud-trainer Salim Ben Sellam. Zariouh komt dit seizoen uit voor GPC Vlissingen, waarmee hij Zeelandia Middelburg nog twee keer zal treffen in de competitie.meer »

333x gelezen

Duidelijkheid voor de competities in de A-categorie

2 februari 15:30  Vorige week kregen we als vereniging door dat de competities voor de B-categorie (onze basisteams) per direct gestart zouden worden. Nu heeft de KNVB ook duidelijkheid gegeven over de competities van de A-categorie (onze selectieteams 1, Vr1, 2, 3, JO19-1, JO16-1, JO14-1 en JO13-1). De planning is nu wel flink veranderd, maar het streven is om de competitie gewoon af te maken mét ook een nacompetitie. meer »

307x gelezen

Nieuwe sponsor: croonwolter&dros

21 januari 16:30  De sponsorstichting is trots en blij om te kunnen melden dat we met Croonwolter&dros een nieuwe sponsor te mogen ontvangen. Croonwolter&dros zal voor tenminste de komende drie jaar verbonden zijn aan vv Zeelandia Middelburg. Op deze wijze past Croonwolter&dros met het voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen uitstekend bij onze vereniging.meer »

68x gelezen

Huidige staf 1e en 2e elftal ook volgend seizoen aan het roer

21 januari 13:45  Tijdens de winterstop konden we al vermelden dat de huidige hoofdtrainers Nick Corré en Hans de Nooijer volgend seizoen op het veld staan bij respectievelijk de 1e en 2e selectie met daarnaast ook de verlenging van assistent- en keeperstrainer Joeri Nonnekes. Uiteraard werd er ook snel werk gemaakt van de uitstekend functionerende overige stafleden.meer »

189x gelezen

Kampioen!

27 december 14:15  We genieten van een welverdiende winterstop, maar in het weekend voordat we het voetbaljaar 2021 afsloten konden we nog twee kampioenschappen vieren! meer »

233x gelezen

Zeelandia Middelburg en JVOZ gaan samenwerken

22 december 20:00  Het allerbeste opleidingsklimaat voor voetbal in Zeeland en de ontwikkeling van individueel Zeeuws talent. In die ambities hebben Zeelandia Middelburg en JVOZ elkaar gevonden. De voetbalorganisaties slaan de handen ineen in de vorm van een pilot, die na winterstop van start gaat. De clubs gaan elkaar onder meer versterken met clinics voor jeugdspelers, kennisdeling tussen trainers en nauwe samenwerking tussen de technische afdelingen en bestuursleden.meer »

653x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!