Nieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Nieuws

Nieuws

Start competitie: Heren 1 & Vrouwen 1 spelen thuis

21 september 22:00  Na een serie oefen- en bekerwedstrijden gaat de competitie nu echt van start. Hoe gaan onze vrouwen en mannen het dit seizoen doen? meer »

46x gelezen

Bezoek een keer de ALV en beslis mee!

21 september 21:30  We weten het. Zo’n Algemene Ledenvergadering lijkt vaak een beetje saai. En dat is het soms ook. Maar wil je meebeslissen over de besluiten van de club? Wil je je mening delen over de koers van de vereniging? Op woensdag 27 september (20.00 uur) heb je de kans.meer »

35x gelezen

Op 30 september start de Week van de Scheidsrechter

21 september 21:00  De Week van de Scheidsrechter vindt dit seizoen plaats van 30 september tot en met 8 oktober. Het is hét moment waarop we onze (assistent-)scheidsrechters weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Wat doe jij voor je scheids?meer »

22x gelezen

Bedankt voor jullie inzet en een fijne zomervakantie!

11 juli 14:45  Het prachtige voetbal seizoen zit er weer op. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en motivatie dit jaar!meer »

196x gelezen

Zeelandia Middelburg ontvangt certificering Lokale Jeugdopleiding van de KNVB

4 juli 11:45  Zeelandia Middelburg heeft onlangs de certificering Lokale Jeugdopleiding ontvangen van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Dit betekent dat de jeugdopleiding van de club voldoet aan alle kwaliteitseisen die door de KNVB zijn gesteld. Het is daarmee momenteel de enige amateurvereniging in de provincie Zeeland in het bezit van deze certificering.meer »

256x gelezen

Zeelandia Middelburg blijft groeien

13 juni 19:00  Met ons nieuwe kunstgrasveld op komst kunnen we rekenen op meer trainingsfaciliteiten voor onze jeugd. En dat is maar goed ook. In de afgelopen 3 jaar groeide onze vereniging namelijk met zo'n 200 leden. Die groei zit hem met name in de jeugd en de meidentak. meer »

424x gelezen

Zeelandia Middelburg in cijfers: dit was ons voetbalseizoen!

13 juni 18:45  Kan jij gokken hoeveel wedstrijden we als club gezamenlijk gewonnen hebben? En welk team heeft een winstpercentage van 100%? Bekijk dan ons seizoen in cijfers.meer »

511x gelezen

Het hoofdveld wordt verbouwd: kunstgras op komst

13 juni 18:30  Afgelopen week ging de grasmat van ons hoofdveld eruit om plaats te maken voor een schitterend kunstgrasveld. Geen afgelastingen meer wegens droogte of regen! En veel meer trainingsmogelijkheden door de week.meer »

456x gelezen

Laatste oproep: Gezocht FIFA helden voor nationale finale in Zeist

9 juni 10:30  De inschrijving voor het FIFA toernooi sluit op zaterdag 17 juni, ben je nog niet ingeschreven en wil je dolgraag meespelen om de leuke prijzen én kans te maken op de landelijke finale bij de KNVB in Zeist? Schrijf je dan snel in!meer »

164x gelezen

Eendjesrace! Haal geld op voor het goede doel én de vereniging!

2 juni 16:45  Onze club doet dit jaar mee met de Eendjesrace Walcheren die door de Lions Vlissingen & JCI Walcheren wordt georganiseerd. 100% van de opbrengsten gaat naar een goed doel. 50% ervan gaat naar het Jeugd Educatiefonds dat helpt de ontwikkelingskansen te vergroten van Zeeuwse kinderen die in armoede opgroeien en de andere 50% gaat naar Zeelandia Middelburg. meer »

112x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!