Sponsornieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Sponsornieuws

Sponsornieuws

"De Bakker aan huis" Welkom op de club!

23 december 17:00  Als vereniging mogen wij "De Bakker aan Huis" als nieuwe sponsor begroeten. We zijn trots dat we in onze sponsorgroep steeds vernieuwende bedrijven mogen ontvangen. Want...De bakker aan huis is weer helemaal terug, net als vroeger, maar nu in een modern jasje! meer »

331x gelezen

Albert Heijn Veersche Poort schenkt Oranje-ballen aan de club

21 december 11:15  De afgelopen periode was de Albert Heijn natuurlijk wat meer oranje-getint dan normaal in het kader van het WK. In vele winkels hingen mooie Nederland-KNVB ballen. Nu het WK ten einde is, zijn de ballen van de AH Veersche Poort geschonken aan onze vereniging. meer »

499x gelezen

Moore DRV nieuwe hoofdsponsor vv Zeelandia Middelburg

6 december 15:45  Moore DRV is de nieuwe hoofdsponsor van de trainers en leiders bij vv Zeelandia Middelburg. Sinds de herfstvakantie lopen de kaderleden er schitterend bij in hun goud-omrande outfit. Mede dankzij de sponsoring van Moore DRV hebben we alle trainers en leiders een eigen kledingpakket kunnen aanbieden. meer »

242x gelezen

Koude velden, warme aanbieding!

6 december 15:15  Nu de temperaturen richting het vriespunt gaan, adviseert de TC alle spelers en speelsters om zich warm aan te kleden. En daarbij helpt onze hoofdsponsor ook! Dus moet je nog een leuk, nuttig en heerlijk cadeau kiezen voor onder de kerstboom? Bekijk dan de aanbieding van Intersport Erik!meer »

558x gelezen

Nieuwe sponsor: IJsfiets Walcheren

21 oktober 21:15  We zijn blij om bekend te maken dat IJsfiets Walcheren zich als nieuwe sponsor aan onze vereniging heeft verbonden. meer »

90x gelezen

Oog voor de sponsor: Albert Slinger Lederwaren

21 oktober 20:45  Deze maand bracht ik een bezoek aan Albert Slinger. Bij hem kun je makkelijker een tas afnemen dan destijds bij hem de bal! Met 30-jarige ervaring in de lederwaren en mode, staan Albert en zijn team graag voor u klaar!meer »

111x gelezen

Nieuwe Sponsor: Royal Vopak

10 oktober 17:30  We zijn blij om bekend te maken dat Royal Vopak zich als nieuwe sponsor voor twee jaar aan onze vereniging heeft verbonden.meer »

94x gelezen

Nieuwe hoofdsponsor: Moore DRV

6 oktober 15:30  We zijn blij om bekend te maken dat Moore DRV zich als nieuwe hoofdsponsor voor minimaal vier jaar aan onze vereniging heeft verbonden.meer »

493x gelezen

Oog voor de sponsor: Verhuisservice Zeeland / Bouwense Mini-opslag

1 juni 21:30  Deze maand aandacht voor een sponsor waarop je echt kunt bouwen! Bouwense mini-opslag en De Verhuisservice Zeeland. Al 44 jaar, vanaf zijn 8e jaar, is Rob Bouwense trouwe sponsor van Zeelandia en daarna VV Zeelandia Middelburg. Eerst op de shirts later op een groot doek op de tribune. meer »

120x gelezen

Oog voor de sponsor: Ton's Brillenmode

30 april 11:00  Het leek ons wel toepasselijk om in de maand april waarin Alva zijn bril verloor een bezoek te brengen aan onze trouwe sponsor Ton’s brillenmode! We namen hiermee ook de titel van deze rubriek wel heel letterlijk.meer »

120x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!