Sponsornieuws

Sponsornieuws

Oog voor de sponsor: Verhuisservice Zeeland / Bouwense Mini-opslag

1 juni 21:30  Deze maand aandacht voor een sponsor waarop je echt kunt bouwen! Bouwense mini-opslag en De Verhuisservice Zeeland. Al 44 jaar, vanaf zijn 8e jaar, is Rob Bouwense trouwe sponsor van Zeelandia en daarna VV Zeelandia Middelburg. Eerst op de shirts later op een groot doek op de tribune. meer »

65x gelezen

Oog voor de sponsor: Ton's Brillenmode

30 april 11:00  Het leek ons wel toepasselijk om in de maand april waarin Alva zijn bril verloor een bezoek te brengen aan onze trouwe sponsor Ton’s brillenmode! We namen hiermee ook de titel van deze rubriek wel heel letterlijk.meer »

69x gelezen

Nieuwe sponsor; Verbrugge International BV

29 maart 13:15  Trots willen we vermelden dat Verbrugge International BV toegetreden is tot onze sponsorgroep. De JO13-2 zal vanaf nu te bewonderen zijn met de mooie uitingen van Verbrugge International BV. meer »

100x gelezen

Oog voor de Sponsor: Rijbewijsteam

25 maart 15:15  Deze maand reden wij naar onze sponsor Rijbewijsteam en spraken wij daar met mede-eigenaar Paul Wielemaker. Rijbewijsteam is al ruim acht jaar sponsor van Zeelandia Middelburg middels een reclamebord en sinds kort ook als shirtsponsor van het jeugdteam van zijn zoon. meer »

187x gelezen

Oog op de sponsor: De Zeeuwse Verzekeringen

17 februari 22:00  In oktober 2021 is De Zeeuwse met haar tachtig medewerkers verhuisd van de Houtkaai naar een geheel nieuw ontworpen kantoorpand op Park Veldzigt, met o.a. uitzicht op de Lange Jan. Wij zochten directeur Leo Remijn op in zijn nieuwe kantoor dat hem met grote trots vervult.meer »

51x gelezen

Nieuwe sponsor: croonwolter&dros

21 januari 16:30  De sponsorstichting is trots en blij om te kunnen melden dat we met Croonwolter&dros een nieuwe sponsor te mogen ontvangen. Croonwolter&dros zal voor tenminste de komende drie jaar verbonden zijn aan vv Zeelandia Middelburg. Op deze wijze past Croonwolter&dros met het voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen uitstekend bij onze vereniging.meer »

89x gelezen

Welkom Luba Uitzendbureau Zierikzee als nieuwe sponsor!

21 januari 15:45  Luba Uitzendbureau Zierikzee is vanaf begin dit jaar nieuwe sponsor bij ons op de vereniging. We zijn trots dat we Luba Uitzendbureau Zierikzee mogen verwelkomen en hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking. Met verschillende uitingen rondom de velden en in het clubhuis zijn ze met hun mooie logo zichtbaar voor iedereen. meer »

65x gelezen

Auto Sturm en Zeelandia Middelburg verlengen voor drie jaar

10 september 9:30  Auto Sturm blijft langer één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg. Het contract dat tot de zomer van 2021 liep, is verlengd tot medio 2024. Auto Sturm is sinds 1 januari 2018 één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg.meer »

168x gelezen

VriendenLoterij steunt Zeelandia Middelburg met €5.000!

7 september 11:45  Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Zeelandia Middelburg! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om een voetbalkooi te realiseren, zodat iedereen uit de buurt op het complex kan komen voetballen.meer »

128x gelezen

Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg breken overeenkomst open

27 juli 11:45  Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg hebben hun bestaande sponsorovereenkomst opengebroken. Ook de komende drie jaar is Corstanje Assurantiën de hoofdsponsor van de voetbalopleiding. Daarnaast zal hun naam ook te zien zijn op de nieuwe wedstrijdshirts van de gehele vereniging.meer »

212x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!