Sponsornieuws

Sponsornieuws

Auto Sturm en Zeelandia Middelburg verlengen voor drie jaar

10 september 9:30  Auto Sturm blijft langer één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg. Het contract dat tot de zomer van 2021 liep, is verlengd tot medio 2024. Auto Sturm is sinds 1 januari 2018 één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg.meer »

119x gelezen

VriendenLoterij steunt Zeelandia Middelburg met €5.000!

7 september 11:45  Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Zeelandia Middelburg! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om een voetbalkooi te realiseren, zodat iedereen uit de buurt op het complex kan komen voetballen.meer »

96x gelezen

Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg breken overeenkomst open

27 juli 11:45  Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg hebben hun bestaande sponsorovereenkomst opengebroken. Ook de komende drie jaar is Corstanje Assurantiën de hoofdsponsor van de voetbalopleiding. Daarnaast zal hun naam ook te zien zijn op de nieuwe wedstrijdshirts van de gehele vereniging.meer »

170x gelezen

Intersport Erik verlengt overeenkomst

26 juli 22:00  Hoofdsponsor Intersport Erik en vv Zeelandia Middelburg hebben de bestaande overeenkomst met drie jaar verlengd. Intersport Erik is sinds augustus 2011 onze hoofd- en kledingsponsor en zal sowieso tot juli 2024 verbonden blijven aan de vereniging, met de optie voor een langer partnerschap.meer »

447x gelezen

Epesi BV Shirtsponsor vv Zeelandia Middelburg

12 juli 13:30  Stichting Promotie vv Zeelandia Middelburg (sponsorstichting) is trots dat Epesi BV gepresenteerd mag worden als nieuwe shirtsponsor van alle thuiswedstrijd shirts van de gehele vereniging. Epesi zal prijken op de mouw en de overeenkomst wordt aangegaan voor de aankomende drie seizoenen. meer »

85x gelezen

Schulting & Partners nieuwe shirtsponsor vv Zeelandia Middelburg

3 juli 21:15  Tijdens de ALV is het nieuwe clublogo gepresenteerd, maar is er ook een glimp van het nieuwe shirt voor de gehele vereniging te zien geweest. We zijn dan ook erg trots dat we vanuit de Stichting Promotie vv Zeelandia Middelburg (de Sponsorstichting) de nieuwe shirtsponsor "Schulting & Partners; echte makelaars" aan u mogen voorstellen! meer »

68x gelezen

Nieuwe sponsor: Labyrinth-IT uit Vlissingen

30 juni 18:30  We verwelkomen een nieuwe sponsor: Labyrinth-IT uit Vlissingen. meer »

51x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!