Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Welkom bij de grootste en gezelligste voetbalvereniging van Zeeland!

Onze clubvisie is gebaseerd op het zijn van een grote familievereniging. Hierbij gaat het streven naar een hoger voetbalniveau samen met de grote aandacht voor de maatschappelijk functie van het voetbal als breedtesport.
Er is binnen onze club volop ruimte voor iedereen, van 4-jarigen tot 45-plussers, waarbij het meisjes/damesvoetbal de meest groeiende tak binnen de vereniging is. De jeugdafdeling besteedt naast het voetbal veel aandacht aan allerlei andere activiteiten met o.a. de welbekende Sinterklaasviering of een heus oliebollentoernooi. De vereniging hecht veel waarde aan pedagogische zaken als discipline en respectvol gedrag, zowel binnen als buiten het veld en door het actieve vrijwilligersbeleid vormen de vele enthousiaste vrijwilligers het onmisbare sociale hart van de club, die elkaar kunnen ontmoeten in het gezellige clubhuis.

Wat moet u doen om lid te worden?
Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier volledig invullen en u wordt benaderd door de desbetreffende leeftijdscoördinator. Heeft u nog vragen of wilt u al direct contact? Kijk dan op de website onder Informatie- organisatie – coördinatoren naar de contactgegevens van de leeftijdscoördinator.

Onze clubkleding is te koop bij Intersport Erik - gevestigd Nieuwe Burg 22-24 te Middelburg en zij helpen u met veel plezier.

Proeftrainingen voetbal
Nadat u uw ingeschreven hebt, nodigt de desbetreffende coördinator u of uw kind uit voor twee proeftrianingen. U of uw kind kunt dan kijken of het bevalt. Mocht dat niet van toepassing zijn, dan horen we graag de reden en kunt u uw inschrijving middels het afmeldformulier kosteloos annuleren.

Actief vrijwilligersbeleid met 15 contributieuren per seizoen
Als u lid wordt van onze vereniging, dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het vrijwilligersbeleid waarbij de ouders/verzorgers en of senioren/junioren een verplichte deelname vaststaat. De minimale normbesteding bedraagt 15 uur op jaarbasis per gezin.

Jaarlidmaatschap
Net als bij de meeste sportverenigingen is er ook bij ons sprake van een jaarlidmaatschap. Het lidmaatschap is daarom een jaarverplichting die een lid aangaat met de vereniging. De reden hiervoor is dat wij voor elk lid een jaarlijkse afdracht moeten doen aan de KNVB. Daarnaast maken wij aan het begin van het jaar een begroting van inkomsten en uitgaven. Hierbij is het aantal leden, en dus de contributie-inkomsten, leidend voor wat wij mogen uitgeven om het voetbalspel en andere evenementen mogelijk te maken. Ook de veldhuur is afhankelijk van het aantal leden en deze huur zal niet dalen als het aantal leden, na de peildatum, zal dalen. Om de club gezond te houden is dus een lidmaatschap per seizoen nodig.

Wij wensen u veel plezier en verwelkomen u graag!

Namens alle leden, vrijwilligers en volgers van onze club,

Met vriendelijke groet,
Bestuur vv Zeelandia Middelburg

Inschrijfformulier


De contributiebedragen zijn als volgt (per 01-07-2021) en worden via automatisch incasso maandelijks van uw rekening geschreven, waarbij juli en augustus niet worden berekend:


Alle spelende leden € 20 per maand (€ 200 per seizoen). Daarbovenop komt € 2 per maand voor het kledingplan (€ 20 per seizoen).  
Totaal € 220 per seizoen. 


Bijdragen voor techniektraining zullen aangeven worden zodra hier aan meegedaan kan worden.


45+ voetbal recreatief trainen € 10,50
Niet-spelende leden € 9,20
Donateurs € 4,00 
Bridge € 4,00
Niet-spelende kaderleden ( o.a. trainers & leiders) € 0,00


 

SportactiviteitIndien u al eerder lid was van een voetbalvereniging:

Indien u al eerder lid was van een voetbalvereniging:

Vul hier het bondsnummer in, als je niet eerder lid geweest bent, vul hier dan GEEN in.

Vrijwilligersbeleid

Opgaaf van uw contributie-uren:


U kunt kiezen uit de volgende onderdelen om uw contributie-uren in te zetten. Om op de hoogte te zijn van de inhoud van de verschillende functies, kunt u op onze website onder "informatie-vrijwilligersbeleid" de achtergronden vinden: (één of meerdere opgeven mogelijk)

Fondsenwerving


Onze vereniging is een bruisende en actieve vereniging waar naast het voetbal veel verschillende activiteiten worden opgezet. Ook is het streven dat iedereen op zijn / haar niveau kan voetballen. Om dit mogelijk te maken hebben we financiële steun nodig en dit kan op verschillende manieren. 


Een adverteerder of sponsor wordt warm verwelkomd en wordt altijd bij thuiswedstrijden van het eerste elftal uitgenodigd, uitgenodigd voor sponsor-/netwerkevents, krijgt de eerste kans om te offreren bij clubaanbestedingen en wordt betrokken bij tal van andere zaken.


Privacy Policy


Zie voor meer informatie: https://www.zeelandiamiddelburg.nl/202/privacy/

Vragen/opmerkingen:


Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn  dan kunnen die hier ingevuld worden:* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!