Management - v.v. Zeelandia Middelburg

Management

Management

Het management van vv Zeelandia Middelburg bestaat uit een verenigingscoördinator en een technisch manager die samen zorg dragen voor de uitvoering van het verenigingsbeleid.
 
Doel van de verenigingscoördinator:
Het zorgdragen voor het initiëren, ontwikkelen, formuleren en na goedkeuring van het bestuur, uitvoeren van het beleid voor de vereniging van alle niet-voetbalgerelateerde onderwerpen. De verenigingscoördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de vereniging. Zij/hij draagt zorg voor een efficiënte, doelgerichte organisatie en de begeleiding van een hoogwaardig vrijwilligersbeleid en de dagelijkse coördinatie van de vereniging.

Functie vacant; solliciteren gewenst, neem contact op met:
Johan Wedts de Swart, bestuurslid verenigingszaken, mirjo@zeelandnet.nl
 
Doel van de technisch manager:
Het zorgdragen voor het initiëren, ontwikkelen, formuleren en na goedkeuring van het bestuur, uitvoeren van het beleid voor de vereniging van alle voetbalgerelateerde onderwerpen. De technisch manager is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de voetbalafdeling. Hij/zij draagt zorg voor een efficiënte, doelgerichte organisatie en de begeleiding van een hoogwaardig voetbalbeleid.
 
Contact: Edwin Overbeeke, tm@zeelandiamiddelburg.nl 06 51448058
Werktijden: maandag- en vrijdagochtend, variabele avonden en een dagdeel op zaterdag 
 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!