VriendenLoterij steunt Zeelandia Middelburg met €5.000! - v.v. Zeelandia Middelburg

VriendenLoterij steunt Zeelandia Middelburg met €5.000!

VriendenLoterij steunt Zeelandia Middelburg met €5.000!

7 september 2021 11:45

Edwin Overbeeke

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Zeelandia Middelburg! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om een voetbalkooi te realiseren, zodat iedereen uit de buurt op het complex kan komen voetballen.

René Maljaars van v.v. Zeelandia Middelburg: “Geweldig! Een voetbalkooi is een technisch veldje voor de jeugd van onze club, maar het veldje is ook bedoeld voor de buurt en de kinderen van de buitenschoolse opvang die in ons clubgebouw is gevestigd. We hopen hiermee de jeugd op een laagdrempelige manier te laten voetballen.”

 

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl


Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Delen

Lees meer over:
VriendenLoterij

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!