Heikantsestraat 37 B
4841EG
PRINSENBEEK
tel. 076-5413271

We gingen voor de wedstrijd van zaterdag met busjes naar Beek Vooruit. Het was minder lang rijden als tegen Madese Boys, maar het was nog steeds best wel lang. Toen we daar aankwamen gingen we naar de kleedkamers en begon Siem met de wedstrijdbespreking. We hadden getraind op het omschakelen van verdedigen naar aanvallen met het spelprincipe heen-terug-door (3e man principe). Omdat Bryan en Stefano nog steeds niet kunnen mee doen deed Merlijn mee uit JO 13-2.
De eerste helft ging Jurre keepen en de tweede helft Tieme. We begonnen zwak aan de wedstrijd waardoor Beek Vooruit op een 2-0 voorsprong kwam. Na 10 minuten begonnen we goed te voetballen en lieten mooie combinaties zien. Jammer dat we nog niet wisten te scoren. We wisten dat we beter kunnen en dat er nog genoeg tijd was om te scoren.
De tweede helft begonnen we goed en creëerden we steeds meer kansen en Matteo scoorde de 2-1. We bleven goed aanvallen en gaven veel druk naar voren. De wedstrijd is bijna klaar als Mees wordt weggestuurd en scoort, maar de goal werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Het blijft 2-1 en we verliezen de wedstrijd.
We waren teleurgesteld omdat we bijna de hele wedstrijd beter waren en eigenlijk hadden moeten winnen.