Verenigingstaken - v.v. Zeelandia Middelburg

Verenigingstaken

Verenigingstaken

Toernooicommissie

09-11-2022

Leden Toernooicommissie gezocht!

Hou je van organiseren en hou je van een feestje? Ben jij enthousiast en een aanpakker?
Dan zoeken we jou!

Wat houdt deze functie in?
Ieder jaar organiseert Zeelandia Middelburg begin juni een groot voetbaltoernooi voor de jeugd. Het Qui Vive voetbaltoernooi en spektakeldag. Die dag doen er zo’n 800 kinderen mee aan dit voetbalfestijn. Er komen ook veel supporters mee. Naast het voetbal pakt QuiVive ieder jaar uit met een heuse kermis aan (opblaas) activiteiten en andere spellen. Een groot terras met eettentjes maakt het feest compleet.

Om dit in goede banen te leiden heeft Zeelandia Middelburg een toernooicommissie. Deze commissie zorgt ervoor dat het toernooi tot in de puntjes verzorgd en voorbereid is. We regelen de uitnodigingen, deelnemende teams, de indeling, een programmaboekje, sponsoren, parkeren, de (afspraken met) de horeca, de prijzen, de scheidsrechters, en nog veel meer.

Daarnaast is de toernooicommissie ook betrokken bij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi en begeleiden zij de inschrijving van Zeelandia Middelburg teams bij toernooien van andere verenigingen.

De toernooicommissie is op zoek naar versterking. We zoeken ouders/familie van jonge voetballers en voetbalsters die het leuk vinden om een aantal jaar mee te doen met de organisatie van het jeugdtoernooi. We vergaderen een aantal keer per jaar en tijdens het toernooi zelf zijn we druk. Wij bieden een plaats in de gezelligste commissie van Zeelandia Middelburg en een hoop lol.

Tijdsbesteding
Ongeveer 1 x per maand komt de toernooicommissie bij elkaar. In deze maand ben je ongeveer een of twee uurtjes kwijt aan je taak. Daarnaast ben je natuurlijk op de toernooidagen zelf aanwezig.

Interesse?
Geïnteresseerd in deze afwisselende en uitdagende vacature? Reageer via: verenigingstaken@zeelandiamiddelburg.nl of vul het vacature-formulier in. 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!