Verenigingstaken - v.v. Zeelandia Middelburg

Verenigingstaken

Verenigingstaken

Facilitaire zaken

09-11-2022

Beheerder/conciërge gezocht!

Hou je van mensen ontmoeten en hun wegwijs maken op ons sportcomplex? Dan zoeken we jou!

Wat houdt deze functie in?
Vanuit onze ontvangstruimte ‘De Pleun’ vervul je deze functie en heb je zicht op alle velden. Je opent of sluit het sportcomplex voor een aantal zaterdagen in het jaar.

In ‘De Pleun’ wordt ervoor gezorgd dat alles klaarstaat en geregeld is voor de voetbalwedstrijden van die dag. Denk hierbij aan het klaarzetten van koffie, thee en limonade, het klaarleggen van de sleutels van de kleedkamers, het plaatsen van de hoekvlaggen en het openen van alle poorten. Op het eind van de dag wordt alles weer opgeruimd en op slot gedaan. Tevens ben jij het eerste contactpunt en vraagbaak voor de teams die bij ons komen voetballen. Kortom, de Pleun is een drukke en gezellige ontmoetingsplek.

Tijd
In principe werken we in een schema met drie diensten per dag, van 07.30 - 11.30 uur, van 11.00 - 15.00 uur en van 14.30 - 18.00 uur, geen lange diensten dus. Ook bij de Pleun wordt ernaar gestreefd dat iemand maximaal één keer per twee maanden in te plannen. 

Interesse?
Geïnteresseerd in deze afwisselende en uitdagende vacature? Reageer via: verenigingstaken@zeelandiamiddelburg.nl of vul het vacature-formulier in.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!